Sök bostad

Lediga lägenheter

Årehus äger och hyr ut lägenheter och verksamhetslokaler i Storlien, Åre, Duved, Undersåker, Kall, Järpen, Mörsil, Hallen och Mattmar. Letar du bostad kan du anmäla dig till vår bostadskö, registrera dig nedan!

Sökande har rätt att anmäla sig när man fyllt 16 år.

  • För att behålla din köplats måste du logga in på Mina sidor och uppdatera dina uppgifter minst en gång per år. Gör du inte det tas din registrering bort och din kötid försvinner. Detta gäller även om adressen är okänd eller avflyttad (brev), ändra adressen vid flytt.
  • Lediga lägenheter finns tillgängliga för intresseanmälan på vår hemsida ca 2-3 veckor.
  • Erbjudandet om lägenhet som du anmält intresse för, kommer att gå ut till de första i kön. Tackar alla dessa ja till lägenheten, så är det den med flest poäng och som uppfyller kraven som hyresgäst hos Årehus, som blir tilldelad lägenheten.
  • När du flyttar, ska du göra en flyttanmälan till Skatteverket så att du får rätt folkbokföringsadress.

Vi kan inte svara på hur du ligger till i kön på en anmäld lägenhet förrän tiden för intresseanmälan gått ut. Lägenhetsfördelning baseras endast på poäng.

Registreringsavgift 300 kronor

Årehus tar ut en registreringsavgift på 300 kronor som är en engångsavgift. Fr.o.m. den dagen anmälningsavgiften är inbetald börjar dina poäng per dag att registreras.


Vid byte av bostad inom Årehus kostar det inte 300 kr. Ansökan om byte inom Årehus, kan göras tidigast efter 1 års boende.

 

 

Ledigt just nu

Även du som inte är registrerad kan titta på vårt lediga utbud.

Sök ledigt

Registrera dig

För att registrera intresse på lediga objekt måste du först registrera dig på Mina sidor.

När du gått igenom formuläret för att registrera dig som sökande anger du en PIN-kod som du använder för att logga in.

Registrera dig